Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/vhosts/montagestandaard.nl/httpdocs/core/classes/log.php on line 26
Klantenservice
logo
Ruilen en retourneren

Retour informatie
Wij stellen uw bestelling met de grootst mogelijke zorg samen. Mocht u desondanks toch een artikel toegestuurd krijgen dat u niet heeft besteld dan kunt u dit aan ons retourneren. De verzendkosten die wij hanteren zijn €6,75. Dit storten wij terug op uw bankrekening. Voor het alsnog toesturen van het juiste product rekenen wij uiteraard geen verzendkosten.

Verkeerd product besteld
Het kan voorkomen dat u zelf een verkeerd product bij ons besteld. In dat geval kunt u het artikel aan ons retourneren. Wij zullen de aankoopprijs van de artikelen terugstorten op uw bankrekening. De verzendkosten van € 6.75 die u zelf heeft gemaakt om het product naar ons terug te sturen zijn voor uw eigen rekening.

Retourzending melden
Voordat u de bestelling terugstuurt dient u eerst telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen om uw retourzending te melden. U kunt e-mailen of bellen naar 06-21846065.

Herroepingsrecht bij levering van producten
Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

Tijdens deze termijn zal u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U kunt het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, zal u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons retourneren, conform de door de ons verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Kosten in geval van herroeping
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor eigen rekening.

Indien u een bedrag heeft betaald, zullen wij van dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 15 dagen na de terugzending of herroeping terugbetalen.

Uitsluiting herroepingsrecht
Indien u niet over een herroepingsrecht beschikt, kan dit door ons alleen worden uitgesloten indiende dit duidelijk in het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld.

Klachtenafhandeling

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft op onze website.
Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantenservice door te geven.
Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch.

Onze medewerkers van de afdeling klantenservice zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Klik hier voor onze gegevens

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met Stichting Webshop Keurmerk waar Stepperbikes.nl bij is aangesloten.