Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/vhosts/montagestandaard.nl/httpdocs/core/classes/log.php on line 26
Over ons
logo

Montagestandaard.nl - Dé website voor een montagestandaard voor je fiets

Of je nu een montagestandaard zoekt voor de racefiets, mountainbike of elke andere soort fiets, wij kunnen je altijd het beste aanbieden! Wij hebben een selectie montagestandaarden waarvan de prijs/kwaliteit verhouding zeer goed is! Dankzij onze gunstige afspraken met de fabrikanten Trivio, Tacx, Feedback Sports en Park Tool kunnen wij deze montagestandaarden scherp inkopen en de laagste prijs van Nederland aanbieden. Wij zetten ons er voor in om alle modellen uit ons assortiment op voorraad te houden, zodoende worden vrijwel alle bestellingen binnen 24 uur verzonden.


Wie zijn wij?

Montagestandaard.nl is opgericht door Arnoud van der Sanden, eigenaar van ATB Bikers Vlijmen en tevens liefhebber van elk vervoermiddel met twee wielen. Zijn bedrijf is in 2010 gestart met de website www.atbbikers.com, in 2011 kwam hier de website www.montagestandaard.nl bij. De eenvoud van Montagestandaard.nl en het duidelijke overzicht van een kleine selectie montagestandaarden heeft inmiddels al vele tevreden klanten opgeleverd! Sinds januari 2012 werkt Arnoud met twee part-time medewerkers. Het team zet zich ervoor in om goede service te verlenen en alle bestellingen zo snel mogelijk te leveren!

In augustus 2016 is Montagestandaard.nl een onderdeel geworden van de Fietsgroep B.V. Doordat we nu een onderdeel zijn van een grotere organisatie kunnen we nog groter inkopen, dit zal uiteindelijk in uw voordeel zijn, wij kunnen onze producten hierdoor nog scherper prijzen.


Winkel in Hillegom

We hebben een fysieke fietsenwinkel in Hillegom waar niet alleen montagestandaarden te vinden zijn maar ook racefietsen en mountainbikes. U bent hier van harte welkom! Komt u specifiek voor een montagestandaard die u heeft gevonden op onze website? Vraag dan voor de zekerheid naar de voorradigheid van het product in onze winkel om teleurstellingen te voorkomen, ons magazijn bevindt zich namelijk niet op dezelfde locatie als onze winkel.

Montagestandaard.nl
Satellietbaan 20A
2181MH Hillegom

Telefoonnummer: 0252830201
Emailadres: info@montagestandaard.nl